Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Διπλό STOP από Σίλβα στις πωλήσεις! Υπό όρους οι υπόλοιποι!

 marko_silva

Ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεκαθαρίσει πως δυο παίκτες από το ρόστερ του Ολυμπιακού δε θα πρέπει να πωληθούν το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς τους θεωρεί σημαντικούς στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.Ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεκαθαρίσει πως δυο παίκτες από το ρόστερ του Ολυμπιακού δε θα πρέπει να πωληθούν το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς τους θεωρεί σημαντικούς στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τους Κώστα Φορτούνη και Λούκα Μιλιβόγεβιτς, τους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτηρίζει “παίκτες-κλειδιά” για τον Ολυμπιακό, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής των “νταμπλούχων” Ελλάδος έχει εισηγηθεί την παραμονή των δυο ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας, την ίδια στιγμή που δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης άλλων παικτών της ομάδας του, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στις μετεγγραφικές λίστες ξένων ομάδων.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν τους Ρομπέρτο, Ιντέγε, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Κασάμι και Πουλίδο, να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, ο Μάρκο Σίλβα είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης των συγκεκριμένων παικτών, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά η διοίκηση της ομάδας και παράλληλα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ίσης αγωνιστικής αξίας.

Πηγή:redvoice.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες