Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Μπαίνει ο Μαρινάκης στο Mega;

pronews-marinakis
 
Δημοσίευμα περιοδικού φέρνει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού σε θέση διαπραγμάτευσης 
 
Σε μια κίνηση-«μάτ» που μπορεί να ανατρέψει κατ’αρχάς, αλλά και να πυροδοτήσει σειρά εξελίξεων στα αντίπαλα «στρατόπεδα», ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, βγάζοντας από το οικονομικό αδιέξοδο το νυν σχήμα.Ο 49χρονος εφοπλιστής θέλει να εδραιώσει την παρουσία του στα ΜΜΕ, σε μια περίοδο που η σύγκρουση στο ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από μετωπική! Μια προηγούμενη προσπάθεια απορρόφησης ενός καναλιού (ALTER) δεν ευοδώθηκε, καθώς τα χρέη ξεπερνούσαν τα 600 εκατ. ευρώ!
 
Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για να συμμετάσχει στην Α.Μ.Κ., η οποία θα περιορίσει το ποσοστό του Δ.Ο.Λ. (20%). Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η αύξηση θα φτάσει τα 25 εκατ. ευρώ και θα μπει στο τραπέζι με στόχο να καλυφθεί από τουλάχιστον δύο μετόχους.  Μέσα στο σχέδιο είναι και η μεταφορά του MEGA στις εγκαταστάσεις του Πήγασου, για οικονομία κλίμακος
Δύο νέα πρόσωπα ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, από την οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Δ.Μάρης από την πλευρά Μπόμπολα ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ το πιθανότερο είναι ότι ο Ε.Μαρινάκης θα παραμείνει αφανής-αλλά ισχυρός-εταίρος σε ένα σχήμα που θέλει όσο τίποτα άλλο τον πακτωλό εκατομμύρίων του Ελληνα εφοπλιστή.

Πηγή: pronews & rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες