Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

H κίνηση του Μπαρτζώκα που άναψε το ΟΑΚΑ!

H χειρονομία του Μπαρτζώκα που άναψε το ΟΑΚΑ!

Ποια αντίδραση του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού προκάλεσε τη στιγμιαία οργή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού; Δείτε το σκηνικό σε βίντεο τραβηγμένο από την κερκίδα!


Τα άκουσε για μια ακόμα φορά από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη χθεσινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος του Τριφυλλιού δεν έχει ξεχάσει τη θητεία του Έλληνα κόουτς στον Ολυμπιακό και σε κάθε ευκαιρία τον αποδοκίμαζε έντονα.

Οι πρώτες γιούχες ακούστηκαν με την είσοδο των ομάδων στο παρκέ, ενώ η συνέχεια δόθηκε στην παρουσίαση της Λοκομοτίβ Κούμπαν, πριν από το τζάμπολ.

Όταν ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα από τα μεγάφωνα, οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού τον "στόλισαν" κανονικότατα, αλλά ο Έλληνας κόουτς δεν άντεξε και αντέδρασε, με κόσμιο τρόπο βέβαια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ακούγοντας τις έντονες αποδοκιμασίες της εξέδρας σήκωσε ψηλά το χέρι του για ένα ειρωνικό "ευχαριστώ", μία αντίδραση, που αν και δεν ήταν προκλητική, "άναψε" για τα καλά την κερκίδα που ξέσπασε σε νέες αποδοκιμασίες.

Αυτή η κίνηση του Έλληνα κόουτς είχε ως αποτέλεσμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα να τα ακούει από τους οπαδούς όποτε φώναζε ή διαμαρτυρόταν από τον πάγκο.

Δείτε το σκηνικό από βίντεο που τραβήχτηκε από τις κερκίδες στο ΟΑΚΑ...Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες