Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

H χώρα που ο Βαρούχας ειρωνεύεται τον Τσόρι

H χώρα που ο Βαρούχας ειρωνεύεται τον Τσόρι

Έβαλαν τον Βαρούχα, τον καθηγητή... Μπαρούφα, να κάνει επανάληψη σε ό,τι κοτσάνα είπε για τη φάση του γκολ, του ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥ ΓΚΟΛ του Καμπιάσο που κάνει το 1-1 στο παιχνίδι με τους πελάτες μας!


Είναι τέτοια η αλαζονεία, η ασυδοσία και η κακία αυτού του σάπιου συστήματος που φτάσαμε στο σημείο να ειρωνεύεται ο Βαρούχας με αυτά τα μούτρα και αυτή τη διαδρομή στο ποδόσφαιρο τον Τσόρι Ντομίνγκες, έναν ήρωα του ποδοσφαίρου. «Τη μύγα έδιωξε με το πόδι του;» αναρωτήθηκε ο... χιουμορίστας Βαρούχας, που αλλού, στον ΣΠΟΡ fm του Γιάννη Αλαφούζου!

Το πόδι σου και το χέρι σου, Βαρούχα, να το κουνάς εσύ την Κυριακή το βράδυ που είσαι στο βόθρο μπας και φύγουν οι μύγες που έχουν κολλήσει επάνω σας από την μπόχα. Και σε σένα και στα υπαλληλάκια δίπλα σου.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι ένας σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, που λατρεύεται και από τον κόσμο του Ολυμπιακού και από τον κόσμο της Ρίβερ Πλέιτ. Τυχαίο λες; Εσύ πάλι είσαι ένα σκύβαλο της διαιτησίας που ανάλογα με το κέρμα που σου ρίχνουν παίζεις την ανάλογη μουσική... Από μεροκάματο σε μεροκάματο...

Πες μας λοιπόν για τη βαλίτσα του Τριβέλα, πες μας για τις βαλίτσες του 2010 και τις... σακούλες και άσε τον Τσόρι και τις μύγες.
Μύγες, έχει όπου είσαι εσύ...

Κοίτα να κανονίσεις καμιά διαφήμιση από τους φίλους σου για λάστιχα στον ΣΚΑΙ, για να βάζεις και δωρεάν ελαστικά στο αυτοκίνητο σου (αλήθεια, πότε το πήρες;) και άσε τον Τσόρι και τον Ολυμπιακό. Που θα ειρωνευτείς κιόλας... Ανύπαρκτος σαν διαιτητής με καριέρα κομπάρσου, ξαφνικά μας προέκυψες καθηγητής διαιτησίας και τηλεστάρ!

Μπέναλντι. Μπέναλντι... Άστα διάλα...

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες