Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Το σχόλιο του Καραπαπά για Βαρούχα που τα σπάει…

karapapas1
 
«Αιχμές» κατά του Παναγιώτη Βαρούχα άφησε ο Κώστας Καραπαπάς, με αφορμή τα σχόλια του τελευταίου σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, για τη διαιτησία στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο διευθυντής...«Αιχμές» κατά του Παναγιώτη Βαρούχα άφησε ο Κώστας Καραπαπάς, με αφορμή τα σχόλια του τελευταίου σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, για τη διαιτησία στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε ότι σωστά μέτρησε το γκολ του Καμπιάσο, υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών είναι εργαζόμενος στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που διαδραμάτισε το 2010, όταν ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα.

“Ο Βαρούχας, ο “καθηγητής” (γελάνε και τα τσιμέντα) είναι αυτός που έκανε καριέρα στα 40 (μερικά παιχνίδια όλα όλα), που κράταγε την τσάντα του Τριβέλα, τότε και το 2010 κράταγε άλλες βαλίτσες, στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών; Ο Βαρούχας, ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του Αλαφούζου, θα λέει ότι του λέει ο Αλαφούζος. Δεν υπάρχει κανένα οφ σάιντ στο γκολ του Καμπιάσο αφού ο Τσόρι δεν συμμετέχει στη φάση. Ο Βαρούχας, είπαμε, απλώς παίρνει τον μισθό του. Και η δουλειά του είναι να φτιάχνει άλλοθι”.

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες