Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Αφανής ήρωας ο Γεωργάτος στο Ρέντη!

Τρομερή ατάκα Γεωργάτου στο Ρέντη πριν τον ΠΑΟ!

Φοβερό παρασκήνιο από τον Ολυμπιακό για όσα έγιναν πριν από το παιχνίδι με το Τριφύλλι. Με ποιον συζήτησε ο «Γκέο» και ποια ήταν η… μαγική πρόβλεψή του;

Αν και την φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, μετά από κάθε επιτυχία, όλοι ασχολούνται με τον Μάρκο Σίλβα, οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο, γνωρίζουν καλά πως υπάρχει και άλλος ένας που «δουλεύει» πολύ σκληρά στου Ρέντη, με συνέπεια να έχει καθοριστικό ρόλο στην ομάδα.


Αναφερόμαστε στον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον Μάρκο Σίλβα και χωρίς σε καμία περίπτωση να τον «καπελώνει», τον βοηθάει πάρα πολύ ώστε να αντιληφθεί την ελληνική πραγματικότητα, ενώ συζητά σε καθημερινή βάση με τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, στου Ρέντη λένε πως ο ρόλος του Γεωργάτου μπορεί να είναι αφανής αλλά και συγχρόνως πολύ σημαντικός για την ομάδα, ειδικά στην επαφή του με τους παίκτες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί άλλωστε ο Φορτούνης, για την μετάλλαξη του οποίου σε ηγέτη της ομάδας «δούλεψε» πολύ και ο "Γκέο" από το περασμένο καλοκαίρι. Τον πίστεψε πολύ, συζήτησε για ώρες μαζί του και τον… έπεισε πως μπορεί, εφόσον σκύψει το κεφάλι και χύσει πολύ ιδρώτα, να γίνει ο επόμενος αρχηγός των Πειραιωτών, όπως και τελικά συνέβη.

Βέβαια, όπως αναφέραμε, ο Γεωργάτος συζητά με τους ποδοσφαιριστές κάθε μέρα και τους προετοιμάζει κάθε φορά για το παιχνίδι που ακολουθεί. Αυτό έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όπως μάθαμε, όλο το… βάρος είχε πέσει πάνω στον Ιντέγιε. Συζήτησε μαζί του, προσπάθησε να τον «ανεβάσει ψυχολογικά» και μάλιστα του έλεγε συνεχώς πως θα σκοράρει, όπως και έγινε!
Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες