Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Κάθε μέρα πιο κωμικός και πιο εξαρτημένος...

Κάθε μέρα πιο κωμικός και πιο εξαρτημένος...

Ο Αλαφούζος είναι σίγουρα μια από τις πιο καταστροφικές προσωπικότητες σε ό,τι αφορά στη συνολική ιστορία του ΠΑΟ! Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο έχει και σχέση αλληλεξάρτησης με τους οργανωμένους της Θύρας 13.


Τους κάνει ό,τι του ζητήσουν σε σημείο εξευτελισμού (είχε φανεί από τις παρουσίες του στο ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θύρας 13, που τα κοσμητικά και τα «μη μας λες μαλακίες ρε Γιάννη» είχαν κάνει εντύπωση στον κόσμο του Παναθηναϊκού). Όμως ήταν κάποιοι που έλεγαν ότι θα καταλάβει ότι έτσι χάνει το μεγάλο κομμάτι των φίλων του ΠΑΟ που τον βλέπουν ούτως ή άλλως απαξιωτικά μιας και έσυρε την ομάδα τους σε πρωτοφανή Τάρταρα... Και μπορεί η ρητορεία της αυλής του Αλαφούζου και κάποια υπόλοιπα από... Πατέρα να λένε διαρκώς ότι ο Αλαφούζος την κρίσιμη στιγμή «έσωσε» τον Παναθηναϊκό, όμως πλέον αυτοί που βλέπουν την αλήθεια δεν «στραβώνονται» με αυτή τη στρεβλή απεικόνιση της πραγματικότητας. Η αλήθεια είναι ότι ο Αλαφούζος ΔΕΝ έσωσε τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι απλώς κατάφερε μέσω του ευρήματος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» να τον βάλει στο χέρι ΤΖΑΜΠΑ! Αυτό έκανε. Και στη συνέχεια τον προσάρμοσε στα δικά του «κοντά» δεδομένα! Και για να μπορέσει να έχει μια ασπίδα απέναντι στις συνεχόμενες αποτυχίες, τις ιστορικές φάπες τύπου Καμπάλα και το γεγονός ότι πλέον ο μέσος Παναθηναϊκός αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα του είναι τέταρτη σε ισχύ, ούτε καν δεύτερη, σύναψε μια άτυπη συμφωνία με τους οπαδούς της Θύρας 13.
Αυτοί κάνουν τις βρομοδουλειές του (εκφοβισμούς, πανό με χυδαίο περιεχόμενο, ιντερνετικός πόλεμος, τραμπούκισμα σε όσους Παναθηναϊκούς κάνουν κριτική στο γήπεδο) και εκείνος τους δίνει χαρτζιλίκια, αλλά κυρίως το «κουμάντο» στο γήπεδο και την κάλυψη (βλέπε Λευκάδα) για τις αλητείες τους...

Ο τύπος αυτός έχει στείλει τον Παναθηναϊκό στην ευρωπαϊκή βαθμολογία κάτω από τον Αστέρα Τρίπολης! Και στο γήπεδο, αν εξαιρέσουμε ένα παιχνίδι που κάποιοι φώναζαν από το πέταλο «Αλαφούζο πούλο», στα άλλα είναι ήρεμοι και τρώνε τις φάπες χωρίς... αντίσταση. Βλέπετε είναι ΜΟΝΟ πλέον αυτοί που είναι φίλοι του Αλαφούζου στο γήπεδο.

Αντί ο άλλος να έχει μόνο τη δουλειά του π.χ. στο σουβλατζίδικο του ή στη... σκουπιδιάρα του, έχει και τον Γιαννάκη μεροκάματο!
Από τη μια λοιπόν ο Αλαφούζος το παίζει «εξυγιαντής» και από την άλλη καλύπτει τους χουλιγκάνους και τους βάζει και δικηγόρους! Μόλις προχθές γράφαμε για το «γνωστό κύκλωμα» και τη «μέθοδο Μπαλτάκος» και να τώρα που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε δικηγόρο τον Δημητρακόπουλο με το περουκίνι. Τον συνεργάτη και συνεταίρο του Μπαλτάκου για να... βοηθήσει «τα παιδιά»! Τους συνεργάτες δηλαδή του Αλαφούζου. Και όπως έλεγε και ένας παλαίμαχος του ΠΑΟ, που πλέον δεν είναι και στην ΠΑΕ: «Μακάρι να ήταν υπάλληλοι του Αλαφούζου αυτοί. Το κακό είναι ότι δεν ξέρεις καμιά φορά μήπως ο Αλαφούζος είναι δικός τους υπάλληλος»...
   
ΥΓ.: Απορούμε πως όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο έδειξαν τους τραυματιοφορείς από τη Λάρισα που πέταξαν τον παίκτη του Εργοτέλη από το φορείο και δεν έδειξαν τη γελοιότερη ποδοσφαιρική σκηνή όλων των εποχών! Τον Γιαννάκη να κάθεται δίπλα στον Στραματσιόνι στον πάγκο στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (αλήθεια αυτοί δεν είναι παράρτημα του Θρύλου;;;)!!!

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες