Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Μάθημα προς όλους η δήλωση Λάσκαρη για Ολυμπιακό!

ÊÏÅÍ ÓÔÑÏÌÐÅÑÉ  ÁÑÇÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ARIS - OLYMPIAKOS (BASKET LEAGUE 2015-2016)
 
Μήνυμα συμπαράστασης απηύθυνε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, προς τους παίκτες της ομάδας, λίγα λεπτά μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να...Μήνυμα συμπαράστασης απηύθυνε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, προς τους παίκτες της ομάδας, λίγα λεπτά μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πει ότι φταίνε οι διαιτητές για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Ο ιδιοκτήτης των «κίτρινων» επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των «κίτρινων» και σημείωσε, επίσης, ότι σε λίγες εβδομάδες ξεκινούν τα πλέι οφ κι εκεί όλα μπορούν να συμβούν.

«Παίξαμε αρκετά καλά. Αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα είχαμε κερδίσει. Δεν μπορούμε να πούμε πως φταίνε οι διαιτητές ή το ένα ή το άλλο… Τέσσερις φορές η μπάλα στριφογύρισε και βγήκε. Αν δύο από αυτά τα σουτ είχαν μπει θα είχαμε κερδίσει, οπότε ας μην το «χρεώσουμε» σε κανέναν.

Στο τέλος της ημέρας, παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που πριν λίγες μέρες πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε δύο παιχνίδια για να τελειώσει η κανονική περίοδος. Μετά έχουμε τα πλέι οφ και εκεί όλα μπορούν να συμβούν! Σας ευχαριστώ!», υπογράμμισε συγκεκριμένα ο επικεφαλής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες