Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Αλαφούζο δείχνει ο κουμπάρος του Μελισσανίδη

Αλαφούζο δείχνει ο κουμπάρος του Μελισσανίδη

Το γνωστό φερέφωνο του "Γατούλη", ο Νίκος Καραγιαννίδης (ή "αποδυτηριάκιας" που γράφει στο site daily news agency και στο apodytiriakias.gr) λέει ότι ήταν ο Αλαφούζος που έπεισε τον προιστάμενο της εισαγγελίας Ισίδωρο Ντογιάκο να κάνει παρέμβαση ώστε να μη γίνει η συνάντηση στο γραφείο του Κοντονή!

Γράφει συγκεκριμένα:"Τα κατάφερε ο Αλαφούζος να πείσει τον προϊστάμενο εισαγγελίας να ειδοποιήσει τον Μαρινάκη να μην πάει στη συνάντηση του υφυπουργού με τους Μελισσανίδη, Σαββίδη. Η πιο μεγάλη νίκη του Αλαφούζου. Την έφερε και στον Μαρινάκη και στον Κοντονή. Που η συνάντηση στο γραφείο του έκατσε φιάσκο".

Φανταζόμαστε ότι πλέον θα κινηθούν κάποιες διαδικασίες για να δούμε αν ο Αλαφούζος μπορεί να πείθει τους εισαγγελείς με κάποιο τρόπο και αν τέλος πάντων οι εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα επηρεάζονται απο τον κάθε Αλαφούζο, την κάθε Μάνδρου και τον κάθε Θωμαίδη...

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση δε θα μείνει εδώ...
Έχει επίσης ένα ενδιαφέρον γιατί ο Μελισσανίδης αποφάσισε να "δείξει" Αλαφούζο για την παρέμβαση...

ΥΓ.: οι ρουφιανοανακοινώσεις απο την ομάδα της πουστιάς και της ρουφιανιάς συνεχίζονται. Την πάτησαν, δεν αλλάζει αυτό όσες ανακοινώσεις και να βγάλετε.

ΥΓ.2: Κάποια στιγμή θα την πατήσεις όταν νομίζεις ότι πάντα θα τη βγάζεις καθαρή...

ΥΓ.3: Και όταν πάντα επιλέγεις να μην πηγαίνεις ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ αλλά μόνο με μπαμπεσιά και 1 προς 5 τουλάχιστον για να μην ξεβρακωθείς... Ξέρετε εσείς...

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες