Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

«Βόμβες» Μακ για Ολυμπιακό και διαιτησία! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!

«Βόμβες» Μακ για Ολυμπιακό και διαιτησία!

Σε συνέντευξη του στο εξωτερικό λέει τρομερά πράγματα για τους Πειραιώτες και όσα έγιναν στο Κύπελλο. Ατάκες για τους οπαδούς των Ερυθρολεύκων, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ.


Ο Ρόμπερτ Μακ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με τον Ολυμπιακό! Ο μεσοεπιθετικός του “δικεφάλου του βορρά” μίλησε στη σλοβακική ιστοσελίδα “pluska.sk” και είπε πράγματα που θα συζητηθούν!
Συγκεκριμένα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι πρωταθλητές Ελλάδος, ούτε λίγο ούτε πολύ, θα πρέπει να αγωνίζονται σε δικές τους διοργανώσεις με δικούς τους διαιτητές αφού έτσι κι αλλιώς απολαμβάνει τεράστια εύνοια από τη διαιτησία με την υπάρχουσα κατάσταση!

Παράλληλα, υποστήριξε πως μέχρι και οι φίλαθλοι των Πειραιωτών δεν χαίρονται για το γεγονός ότι η ομάδα τους κερδίζει με αυτό τον τρόπο! Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα γεγονότα του ημιτελικού της Τούμπας και να τονίσει πως και οι έτεροι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) ασπάζονται τις απόψεις του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Μακ: 

"Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι άνευ προηγουμένου. Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Είναι τροφή για σκέψη όταν σε κάθε παιχνίδι παίρνει πέναλτι.
Μέχρι και οι οπαδοί τους είναι στενοχωρημένοι που κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, παραδέχθηκαν ότι αυτό που μας συνέβη στον ημιτελικό ξεπερνά όλα τα όρια και μας ενθαρρύνουν. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συνειδητοποιούσε τι συμβαίνει και να έπαιρνε ριζοσπαστικά μέτρα.

Μέχρι και οι οπαδοί τους είναι στενοχωρημένοι που κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, παραδέχθηκαν ότι αυτό που μας συνέβη στον ημιτελικό ξεπερνά όλα τα όρια και μας ενθαρρύνουν. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συνειδητοποιούσε τι συμβαίνει και να έπαιρνε ριζοσπαστικά μέτρα".


Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες