Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Γιατί πήγε στον ΠΑΟ ο Νταμπίζας - Τι λέει για Ολυμπιακό!

Γιατί πήγε στον ΠΑΟ ο Νταμπίζας - Τι λέει για Ολυμπιακό!

Όταν ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό το 2013 ο Νίκος Νταμπίζας πολλοί απόρησαν εξαιτίας του Ολυμπιακού παρελθόντος του.


Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων είχε αναλάβει τότε το δύσκολο πόστο του τεχνικού διευθυντή στους Πράσινους, μια απόφαση που προξένησε ερωτηματικά και αρκετές αντιδράσεις τόσο από την πλευρά του Ολυμπιακού, όσο και από φίλους του "τριφυλλιού".

Τι λέει, όμως, ο ίδιος για αυτή του την απόφαση; Μιλώντας στην Chronicle Live αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε αυτό το θέμα.
«Το αστείο είναι πως είχα παίξει στον Ολυμπιακό και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στον Παναθηναϊκό όλοι απορούσαν και έλεγαν: "τι συμβαίνει"; Είχα πει στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Σκεφτείτε να είσαι παίκτης της Σάντερλαντ και να πας ως αθλητικός διευθυντής στη Νιούκαστλ. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Ωστόσο μου αρέσουν οι προκλήσεις και να αναλαμβάνω ευθύνες. Έπρεπε να ξεκινήσω από το μείον, δεν ξεκίνησα από το μηδέν, ξεκίνησα από το μείον αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για μένα», ανέφερε ο παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην Ομόνοια.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες