Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Θα πουλήσει Ντα Κόστα; Νέος Χουντίνι ο Μαρινάκης!

Θα πουλήσει κι αυτόν; Νέος Χουντίνι ο Μαρινάκης!

ΑΝ καταφέρει να πουλήσει ο Ολυμπιακός κι αυτόν τον ποδοσφαιριστή, θα πρόκειται για σούπερ συμφωνία!

Όσα κι αν είναι τα λεφτά που θα πάρει ο σύλλογος, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος αφενός δεν έχει πείσει κανέναν ότι μπορεί να είναι βασικός στον Ολυμπιακό, αφετέρου η τιμή του παραμένει σε καλό επίπεδο στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο!


Ο λόγος για τον Μανουέλ Ντα Κόστα, που όλα δείχνουν ότι δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι...

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να τον πουλήσουν, καθώς δεν έχει άφησει πολλούς ικανοποιημένους με την παρουσία του φέτος.

Κι ενώ η σεζόν του ήταν μέτρια, η τιμή του παραμένει στα 2 εκ. ευρώ (όσο τον αγόρασε δηλαδή ο Ολυμπιακός) και υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σάντερλαντ για την απόκτησή του!

Η θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί μία πρώτης τάξης αιτιολόγηση για τον λόγο που υπάρχει ενδιαφέρον από το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, αν καταφέρει να πουλήσει ο Ολυμπιακός παίκτη που δεν τον θέλουν, στα χρήματα που τον απέκτησαν μάλιστα, θα μιλάμε πια για άλλο επίπεδο!

Δεν είναι Μήτρογλου ή Μανωλάς, που έβγαζαν μάτια. Δεν είναι καν ο Χολέμπας, που ναι μεν δεν ήθελαν να συνεχίσει στην ομάδα αλλά αγωνιστικά ήταν σούπερ...

Μιλάμε για έναν παίκτη που ψάχνουν κάθε τρόπο να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του και είναι πολύ πιθανό να έρθει ομάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, για να τον αποκτήσει!

Ε, αυτό το λες και μαγικές ικανότητες...

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες