Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Ο Κοντονής ξεφτίλισε τους πανελίστες της «Δίκης στον ΣΚΑΪ»

Ο Κοντονής ξεφτίλισε τους πανελίστες της «Δίκης στον ΣΚΑΪ»

Μπορεί να βρίσκονται στο ίδιο κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής δεν δίστασε να βγάλει τους Βουλευτές Πέτρο Κωνσταντινέα και Ελένη Αυλωνίτου στην… αναφορά. Με σκληρή δήλωσή του, μπορεί να μην τους κατονομάζει, όμως τους επιτίθεται ως πανελίστες της «Δίκης στον ΣΚΑΪ», καθώς ο υφυπουργός απαντά στις τελευταίες κινήσεις και δηλώσεις τους.


«Η Κυβερνητική πολιτική σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν τηλε-παραθύρων και κάθε είδους παρασκηνιακών διεργασιών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Κοντονής ενώ για το θέμα της αλλαγής του εκλογικού συστήματος της ΕΠΟ επισημαίνει ότι αν γίνουν θα είναι «με γνώμονα πάντα το Σύνταγμα και τη διεθνή θέση της χώρας».

Ο μεν Κωνσταντινέας ήθελε να περάσει στο νομοσχέδιο για το ντόπινγκ φωτογραφία τροπολογία για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος της ΕΠΟ που θα σήμανε και τον αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου (όλων των ομάδων και της Εθνικής) από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ επειδή αποτελεί ευθεία παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο, η δε Αυλωνίτου είχε δηλώσει ότι η πολιτική του στον αθλητισμό δεν έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Αναλυτικά:
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής έκανε σήμερα την παρακάτω δήλωση:

«Η Κυβερνητική πολιτική στον Αθλητισμό έχει χαραχθεί από μηνών, έχει εξαγγελθεί με λεπτομέρεια, έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν τηλε-παραθύρων και κάθε είδους παρασκηνιακών διεργασιών.

Έχω επανειλημμένως και από μηνών δηλώσει ότι οι διατάξεις του εκλογικού νόμου για τις αθλητικές ομοσπονδίες θα συμπεριληφθούν στο νέο αθλητικό νόμο, του οποίου η ψήφιση έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Μάιο. Ήδη η νομοπαρασκευαστική επιτροπή εργάζεται σχετικά, με γνώμονα πάντα το Σύνταγμα και τη διεθνή θέση της χώρας.

Κατά συνέπεια, κάθε αναφορά στο ζήτημα αυτό, υπό διαφορετικά δεδομένα και με υπονοούμενα διαφοροποιήσεων στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης, έχει στόχο τον σκόπιμο και εκ του πονηρού αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και των αθλητικών φορέων».

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες