Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Μπέρτος και Μπαταλίνι για δεξιά

Μπέρτος και Μπαταλίνι για δεξιά

Θετική ήταν η εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μανώλη Μπέρτου, την ώρα που οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση του Νταμιάν Μπαταλίνι.


Δύο περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον Μανώλη Μπέρτο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ξάνθη.

Μάλιστα, φέρεται να έχει εισηγηθεί την επιστροφή του 26χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος φέτος έχει παίξει στα 20 από τα 26 παιχνίδι της ακριτικής ομάδας, με πραγματικά καλές επιδόσεις για όσους έχουν δει τους αγώνες τους.

Το θέμα, όμως, του Μπέρτου φαίνεται πως σχετίζεται με το μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί και του Λεάντρο Σαλίνο, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες πως παράλληλα εξετάζονται και άλλοι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για τη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Goal» αναφέρει πως οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν και την περίπτωση του δεξιού μπακ της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Νταμιάν Μπαταλίνι. Τον 19χρονο οπισθοφύλακα φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος λειτουργεί ως κατάσκοπος του Ολυμπιακού στην Αργεντινή.

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες