Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Βγήκε μεταγραφική είδηση από το ματς της Τρίπολης!

Βγήκε μεταγραφική είδηση από το ματς της Τρίπολης!

Η αναμέτρηση στην Τρίπολη ήταν αδιάφορη για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Σίλβα πρέπει να έβγαλε σοβαρά συμπεράσματα για έναν συγκεκριμένο παίκτη του εν όψει της νέας χρονιάς!


Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εντυπωσιακή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο από την αρχή της σεζόν αντιμετωπίζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, το οποίο παρά τις προσπάθειες του Μάρκο Σίλβα, δεν έχει μπορέσει να το διορθώσει.

Αναφερόμαστε στο θέμα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας και στα γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα λόγω των αστείων λαθών των δικών του παικτών, κάτι που φυσικά του στοίχισε και την ευρωπαϊκή πορεία.

Τα προβλήματα, λοιπόν, στην "ερυθρόλευκη" οπισθοφυλακή δεν οφείλονται τόσο στη συνολική λειτουργία της ομάδας, όσο στο λεγόμενο "εύκολο λάθος" που έχουν στο ρεπερτόριό τους όλοι οι παίκτες που έχουν παίξει σα στόπερ φέτος, με πρώτο και …χειρότερο τον Ντα Κόστα!

Ο Μαροκινός δεν είναι πάντα συγκεντρωμένος και κάνει πολλές φορές την γκάφα, κάτι που φάνηκε και στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στην Τρίπολη. Αναφερόμαστε στη φάση του 31ου λεπτού, όταν με το λάθος του εξόργισε ακόμα και τον Μάρκο Σίλβα!

Ο Ντα Κόστα, όντας ολομόναχος στη μεσαία γραμμή, άρχισε τις ντρίπλες και τις ...πιρουέτες με την μπάλα, τελικά την έχασε και ο Αστέρας έφυγε στην κόντρα με καλές προϋποθέσεις για να κάνει το 1-1, κάτι που τελικά δεν συνέβη λόγω της άμεσης επέμβασης του Καπίνο.

Ωστόσο, μετά απ΄ αυτό ακολούθησαν οι άγριες φωνές του Σίλβα στον Ντα Κόστα, ο οποίος πάντως σχεδόν σε κάθε ματς φέτος, έχει κάνει από ένα τέτοιο σοβαρό λάθος.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, το καλοκαίρι είναι πιθανό ο Ντα Κόστα να χαιρετήσει, ενώ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι οι Ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες