Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

«Μύλος» με τις δυο... πόρτες στου Θωμά!

«Μύλος» με τις δυο... πόρτες στου Θωμά!

Σκέτη κωμωδία έγιναν, αφού τελικά την ιδέα για να ζητήσουν τη βοήθεια του Θωμά Μητρόπουλου για τα πάρουν την ΕΠΟ (άλλο ανέκδοτο αυτό) δεν την είχε μόνο ένας. Αυτή είναι και η αιτία του… συμμαχικού πολέμου μεταξύ δυο πρώην διαιτητών, του Κώστα Παπασταμάτη και του Μάλαμα Τεβεκέλη.


Το δημοσίευμα του gavros.gr για την κοινή συνάντηση Σαββίδη, Μελισσανίδη, Θωμά Μητρόπουλου άναψε μεγάλες φωτιές! Είναι η αιτία που αποδείχθηκε ότι ο Μελισσανίδης δεν γνώρισε τον Θωμά στον Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τον είχε συναντήσει, με τη μεσολάβηση του Τεβεκέλη, όταν είχε έρθει στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου.
Δηλαδή εδώ και έναν μήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL!

Αρχικά ο Τεβεκέλης ζητούσε εξηγήσεις από τον Παπασταμάτη, επειδή ο Μελισσανίδης έβλεπε τον Μητρόπουλο από τις αρχές του χρόνου, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα στη Θεσσαλονίκη.

Μετά ήρθε η σειρά του Παπασταμάτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μεσολάβησε για να λιώσει ο πάγος Μελισσανίδη-Θωμά, να ζητήσει εξηγήσεις από τον Τεβεκέλη.

Ετσι αποδείχθηκε ότι ο καθένας θέλει την εξυγίανση για τον εαυτό του! Ασχετα αν και οι δυο (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) διέψευσαν τα παραπάνω, όμως ποιος τους πιστεύει αφού οι πληροφορίες επιμένουν; Επίσης, γιατί ο Θωμάς τηρεί σιγή ιχθύος;

Ακόμη αποδείχθηκε ότι όποιο ρεπορτάζ δεν αρέσει στο Διευθυντή Επικοινωνίας της ΑΕΚ Ανδρέα Δημάτο είναι non paper. Ο καθένας όπως μάθει... Έλα, όμως που «τσίμπησε» και βιάστηκε να διαψεύσει τη συνάντηση Μελισσανίδη, Σαββίδη, Θωμά, αλλά το θέμα του GOAL αφορούσε την συνάντηση Σαββίδη, Τεβεκέλη, Θωμά!

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες