Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Προειδοποιεί για προβοκάτσια η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Προειδοποιεί για προβοκάτσια η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Σε ανακοίνωση τους οι ερυθρόλευκοι αναφορικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή αναφέρουν πως έχουν γίνει προσπάθειες "από άτομα εκτός της οικογένειας του Ολυμπιακού" για να προκαλέσουν επεισόδια με σκοπό να διακοπεί το ματς!


Συγκεκριμένα, προειδοποιεί για πιθανή προβοκάτσια στις εξέδρες του Καραϊσκάκη στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους ερυθρόλευκους να τονίζουν ότι έχουν πληροφορίες πως «άτομα εκτός της οικογένειας» του συλλόγου έχουν προσφέρει χρηματικά ποσά σε επίδοξους ταραξίες!

Αναλυτικά:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13.3.2016, μεταξύ της ομάδας μας και του Παναθηναϊκού, γνωστοποιεί στους φιλάθλους μας ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως άτομα εκτός της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προσέφεραν χρηματικά ποσά, σε άτομα που σχεδιάζουν να ενεργήσουν κακόβουλα εις βάρος της ομάδας μας, με ρίψεις αντικειμένων ή φωτοβολίδων ευθείας βολής, ώστε να προκαλέσουν συνθήκες διακοπής του αγώνα.

Προκειμένου να αποτραπούν τέτοιου είδους ενέργειες, απευθυνθήκαμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές, αλλά και διακηρύξαμε την θέλησή μας να συνεργαστούμε μαζί τους για την εφαρμογή κάθε μέτρου, που θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για να το επιτύχουμε, καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν, με την συμπεριφορά τους, την ομάδα μας, αποτρέποντας οποιονδήποτε θα επιχειρήσει να την βλάψει με τις πιο πάνω ενέργειες. Πρέπει όλοι να έχουν τα μάτια τους και στον διπλανό τους και να είναι σε εγρήγορση.

Όλοι μαζί σα γροθιά και κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, την Κυριακή το απόγευμα, πρέπει να είμαστε ΑΣΠΙΔΑ για το γήπεδο μας και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας." 

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες