Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Μήπως αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Βέλλιου;

Μήπως αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Βέλλιου;

Mεγάλο παρασκήνιο και εξελίξεις με τον σταρ του Ηρακλή! Ποιος σύλλογος, που έχει την οικονομική δυνατότητα, κάνει μπάσιμο για τον παικταρά; Πώς εμπλέκεται ο Ολυμπιακός;


Σε πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί ο Απόστολος Βέλλιος, καθώς πρόσφατα υπήρξε ...αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Η Ένωση πάντως, ουδέποτε έπαψε να ασχολείται με την περίπτωσή του, ωστόσο η υπόθεση είναι αρκετά μπερδεμένη και γι΄ αυτό δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πως έχει το …προβάδισμα.

Άλλωστε, ο Βέλλιος αρέσει σε πολλές ομάδες, αφού ήδη είναι γνωστό το ενδιαφέρον επίσης από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, πρόσφατα μία καλή ομάδα από το εξωτερικό τον σημείωσε στο μπλοκάκι της.

Πρόκειται για τη Μάιντζ, η οποία ήδη έχει εξετάσει λεπτομερώς την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού και αναμένεται να έρθει άνθρωπός της σύντομα στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης όμως, έχει να κάνει με το ότι η συγκεκριμένη γερμανική ομάδα, δείχνει ενδιαφέρον και για τον Μπενίτες του Ολυμπιακού! Βέβαια, ο δανεισμός του Παραγουανού στην Κρουζ Αζουλ τελειώνει, αλλά παρά τα γκολ του δύσκολα θα αλλάξει άποψη γι΄ αυτόν ο Μάρκο Σίλβα...

Οπότε, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα περίεργο ντόμινο, καθώς από την απόφαση του Ολυμπιακού για τον Μπενίτες, είναι πολύ πιθανό να εξαρτηθεί και το μέλλον του Βέλλιου!

Αν, δηλαδή, ο πρωταθλητής Ελλάδας αφήσει τον Παραγουανό για τους Γερμανούς, τότε ο νέος μάνατζερ του Βέλλιου, Πολ Κουτσολιάκος, θα ψάξει για άλλη ομάδα, περιμένοντας και τις προτάσεις από την Ελλάδα.

Από την άλλη, αν οι Πειραιώτες δεν τα βρουν με τη Μάιντζ, τότε αυτόματα …ανοίγουν τον δρόμο για την πώληση του Βέλλιου στη Γερμανία. Άλλωστε, η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να δώσει τα χρήματα που ζητάει τόσο η πλευρά του παίκτη όσο και ο Γηραιός.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες