Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού αποθεώνει ο Τζόλε!

Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού αποθεώνει ο Τζόλε!

Η ΑΠΟΨΗ του είναι σημαντική, για αυτό και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να την παρουσιάσουμε...

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για τον Κώστα Φορτούνη και την παρουσία του στο Λιμάνι και, φυσικά, είπε τα καλύτερα λόγια...


Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στη Live Sport, για τον Φορτούνη και την καριέρα του στον Ολυμπιακό:

Για την επίδοση του Φορτούνη: «Κάθε παίκτης σε αυτή την ηλικία και σε μια τόσο απαιτητική ομάδα ενδιαφέρεται κυρίως να παίζει όσο γίνεται περισσότερο. Δεν μετράει τα γκολ και τις ασίστ. Ο Κώστας φέτος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ανταποκρίνεται σε ένα ρόλο δύσκολο στο σκέλος της δημιουργίας και τα έχει πάει πολύ καλά. Διακρίνεται από πολύ ψηλό δείκτη τεχνικής κατάρτισης, έχει αντίληψη του παιχνιδιού, ξέρει καλά τη θέση του επιτελικού μέσου, παίρνει πρωτοβουλίες, δεν διστάζει να πάει στο ένας με έναν. Έχει τις βάσεις για να σταθεί πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο».

Για το αν μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού: «Εξαρτάται από τον ίδιο αν θα το πετύχει... Φέτος είναι ακόμα πιο ώριμος, πατάει καλύτερα, είναι λίγο πιο αποφασιστικός στις επιλογές του, έχει καλή ψυχολογία με αποτέλεσμα να του βγαίνουν οι φάσεις... Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το να κάνεις μία ή δύο καλές σεζόν, αλλά να έχεις διάρκεια και να είναι κάθε χρόνο στην κορυφή... Όσο ο Κώστας παίζει στον Ολυμπιακό, πιστεύω θα γίνεται όλο και καλύτερος».

Για το που μπορεί να φτάσει: «Εννοείται ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Και στον Ολυμπιακό μπορεί να είναι κάθε χρόνο και καλύτερος, αλλά και στο μέλλον μπορεί να παίξει σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα και σε μια ομάδα ακόμη ψηλότερου επιπέδου... Ο Κώστας έχει θέσει τις βάσεις για μια σπουδαία καριέρα».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες