Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Αυτά είναι τα μόνα σενάρια πρόκρισης για τον Ολυμπιακό!

Τα μόνα σενάρια πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του από τη Χίμκι στη Μόσχα είναι με το ενάμιση πόδι εκτός playoffs. Όμως όχι ακόμη μαθηματικά.


Η συντριβή του Ολυμπιακού από τη Χίμκι τον απομακρύνει πολύ από το στόχο της πρόκρισης στα playoffs. Κάτι τέτοιο δεν είναι (ακόμη) ανέφικτο, αλλά πλέον οι «ερυθρόλευκοι» δεν στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις.

Για να μείνουν «ζωντανοί», θα πρέπει αρχικά απόψε η Μπαρτσελόνα να νικήσει την Μπάμπεργκ στη Βαρκελώνη και την Παρασκευή η Λαμποράλ Κούτσα τη Ρεάλ στη Βιτόρια.

Εφόσον Βαυαροί και Μαδριλένοι χάσουν, ο Ολυμπιακός παίρνει παράταση στην ελπίδα για μια εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση είναι κατ’ αρχάς αναγκαίο να νικήσει την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ την επόμενη Παρασκευή, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Top 16 (συνεπώς θα γνωρίζει από πριν την τύχη του) κι ενώ τα άλλα παιχνίδια του ομίλου του θα έχουν γίνει την… Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός θέλει, κατ’ αρχάς να μην κερδίσει η Μπάμπεργκ τη Λαμποράλ Κούτσα στη Γερμανία, καθώς έχοντας δύο ήττες από την ομάδα του Τρινκιέρι θα μειονεκτεί σε κάθε ισοβαθμία. Υπό αυτή την προϋπόθεση, θα περιμένει νίκη της Ζαλγκίρις επί της Μπαρτσελόνα και νίκη της Ρεάλ επί της Χίμκι, προκειμένου να προκύψει τετραπλή ισοβαθμία με Ρεάλ, Χίμκι, Μπαρτσελόνα και τον ίδιο. Σε αυτή την περίπτωση σε τετραπλή ισοβαθμία προκρίνεται μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Ο άλλος τρόπος για να περάσει ο Ολυμπιακός, είναι-πέραν φυσικά της νίκης του επί της ΤΣΣΚΑ και της ήττας της Μπάμπεργκ από τη Λαμποράλ-να χάσει η ομάδα του Ιτούδη την Παρασκευή από τη Ζαλγκίρις στη Μόσχα (!) και να νικήσουν η Ρεάλ τη Χίμκι και η Ζαλγκίρις την Μπαρτσελόνα την τελευταία αγωνιστική. Τότε ο Ολυμπιακός περνά και πάλι στην τετραπλή ισοβαθμία, ως τέταρτος.

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες