Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στον Ολυμπιακό!

Δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στον Ολυμπιακό!

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα από την Πειθαρχική της Λίγκας για το ματς με τον Πλατανιά, η Εφέσεων έριξε την ποινή, αλλά η υπόθεση ανοίγει εκ νέου, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού!


Ο Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά των «ερυθρόλευκων» και αφορμή είναι ο αναπτήρας που εκτοξεύτηκε στον Κουλιμπαλί στην αναμέτρηση Πλατανιάς – Ολυμπιακός στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό (με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 50.000 ευρώ προστιμο) και απαλλάχθηκε στο δεύτερο για τυπικούς λόγους, διότι η Επιτροπή Εφέσεων είχε κρίνει ότι το πρωτοβάθμιο όργανο δεν μπορούσε να τιμωρήσει μόνο με βάση το βίντεο και παρέπεμπε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, διότι μόνο μέσω πειθαρχικής δίωξης μπορεί μία ομάδα να δικαστεί με βάση μόνο το βίντεο.

Έτσι τώρα έρχεται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ασκεί δίωξη και ως εκ τούτου θα δικαστεί ξανά ο Ολυμπιακός για την ίδια υπόθεση, με τους Πειραιώτες να απειλούνται με ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση για την πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού:

«Ο κ. Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., νομίμως εκπροσωπουμένης για γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς - ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έγινε στις 18-01-2016, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β’ στοιχ. ε΄ και ζ’, 7 περ. γ' του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες