Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα ο Μαρινάκης το καλοκαίρι!

Μεγάλα πράγματα στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα είναι ο Μαρινάκης! Πόσα χρήματα αναμένεται να μπούνε στα ταμεία του συλλόγου; Γιατί οι οπαδοί πρέπει να προετοιμάζονται για ...δυνατές συγκινήσεις;


Αν και ακόμα είναι σχετικά νωρίς, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου παραμένει στον αέρα, στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται ενόψει της νέας σεζόν. Κι αυτό γιατί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ιδιαίτερα "καυτή", μιας και είναι δεδομένο ότι θα γίνουν πολλές προσθαφαιρέσεις στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Αν και πρόσφατα υπήρξε φημολογία πως στον Ολυμπιακό σκέφτονται να περιορίσουν το μπάτζετ, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει, αφού οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως στο Λιμάνι θα ξοδέψουν και φέτος αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας. Πριν, όμως, φτάσουν στις μεταγραφές, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις και πιο συγκεκριμένα με τις πωλήσεις.

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, σε αντίθεση με πέρυσι, όπου στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να δώσουν παίκτες και να "χαλάσουν" το ρόστερ, θα φέρει αρκετές αλλαγές, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως θα φύγει, για παράδειγμα, ο Ρομπέρτο, ενώ προτάσεις αναμένεται να φέρουν και μάλιστα υψηλές, οι Ομάρ και Μαζουακού, με τον δεύτερο να μην υπολογίζεται έτσι κι αλλιώς από τον Μάρκο Σίλβα.

Οι Πειραιώτες είναι θετικοί να δώσουν τους συγκεκριμένους παίκτες, εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά, κάτι που σημαίνει πως τα ταμεία του συλλόγου, θα γεμίσουν με εκατομμύρια.

Ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει κάποιον από τους προαναφερθέντες με πρόταση κάτω από 8-10 εκατομμύρια ευρώ, οπότε αν και εφόσον πωληθούν και οι τρεις, τότε δεν αποκλείεται το ποσό που θα συγκεντρωθεί να πλησιάσει, ή και να ξεπεράσει, τα 30 εκατομμύρια!

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στη λίστα με τους παίκτες που μπορεί να φέρουν καλές προτάσεις και να παραχωρηθούν βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Κασάμι, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την αποχώρηση του Φορτούνη, αν και εφόσον προκύψει η μεγάλη πρόταση (20+ εκ. ευρώ), από κάποιο ευρωπαϊκό μεγαθήριο.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι θα αποδυναμωθεί η ομάδα ενόψει της νέα σεζόν, κάθε άλλο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει πως για κάθε παίκτη που θα φύγει, θα έρθει ένας άλλος από το "πάνω ράφι". Κάτι που, φυσικά, σημαίνει πως ένα πολύ σημαντικό μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων, θα πέσουν για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Θα πρέπει, επομένως, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι να προετοιμασμένοι για μεγάλες μεταγραφές και ...δυνατές συγκινήσεις! 

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες