Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ... ΘΩΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ... ΘΩΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Οι εποχές αλλάζουν και τίποτα δε μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο! Μια είδηση που προκαλεί γέλιο έρχεται από το ρεπορτάζ που ασχολείται με θέματα Super League. Συγκεκριμένα, πριν το άτυπο συμβούλιο της Λίγκας που κατέληξε σε παρωδία και σε... τσίρκο Μεντράνο, οι δυο «φίλοι» Σαββίδης και Μελισσανίδης έκαναν «σύσκεψη», προφανώς προπαρασκευαστική!


Η είδηση που αλλάζει (γενικώς) τις ισορροπίες και προκαλεί γέλιο είναι ότι στο ίδιο τραπέζι μαζί τους ήταν ο Θωμάς Μητρόπουλος! Όχι! Δε διαβάσατε λάθος. Δε λέμε καν ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Ναι, ο Θωμάς ήταν! Εδώ και δυο μήνες περίπου, λέει το ίδιο ρεπορτάζ έχει τακιμιάσει σε όλα τα επίπεδα με τον Μελισσανίδη και... κάνει ό,τι μπορεί!

Και στη «Μεγάλη Βρετανία» τον… παρουσίασε στον Ιβάν Σαββίδη ξεκαθαρίζοντας πόσο καλός άνθρωπος είναι και πόσο καλά γνωρίζει το ποδόσφαιρο. Ο Θωμάς. Ο Μητρόπουλος.

Με τον Θωμά Μητρόπουλο λοιπόν θέλει να κάνει την «εξυγίανση» το δίδυμο Μελισσανίδη-Σαββίδη και φυσικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των αρθρογράφων με τις «πύρινες» πένες αλλά και των «οπαδών» σε αυτή την εξέλιξη. Να δούμε δηλαδή τις απόψεις τους για τον «παραγκάρχη» της «παράγκας» για την οποία μας μιλούσαν τόσα χρόνια...

Το ρεπορτάζ λέει ότι ήδη οι Παναθηναϊκοί οπαδοί αντέδρασαν στον Αλαφούζο! Ρε λέτε να φταίει η μεταγραφή του Θωμά που δεν πήγε ο Γιαννάκης στο «Μεγάλη Βρετανία» και στην συνέχεια στα νέα γραφεία της Λίγκας στο Μαρούσι;

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες