Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΦΟΒΕΡΗ δήλωση Τούντορ! «Αν είχα αναφερθεί στον Μπεργκ αντί του Ιντέγε, θα..»

«Αν είχα αναφερθεί στον Μπεργκ αντί του Ιντέγε, θα εξακολουθούσα να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ»

Βγήκε και είπε αλήθειες, ότι δηλαδή δεν είχε στον ΠΑΟΚ Φορτούνη και Ιντέγε και απολύθηκε. Λίγες μέρες μετά, ο Ιγκόρ Τούντορ τους ξεβράκωσε όλους, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του.

«Αν είχα αναφερθεί στον Μπεργκ αντί του Ιντέγε, θα εξακολουθούσα να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ»Ερωτηθείς, λοιπόν, για το ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα και γιατί δεν έρχονται τα αποτελέσματα, δηλαδή κάποια τρόπαια, απάντησε: «Μπορεί να έχεις το κεφάλαιο, τους οικονομικούς πόρους, μια καλή οικονομική πολιτική και ένα δυνατό εμπορικό τμήμα αλλά αν δεν έχεις αθλητική φιλοσοφία, ένα ξεκάθαρο μακροπρόθεσμο σχέδιο, ικανούς και τίμιους ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σε αυτό, τότε τίποτα δεν μπορεί να συμβεί.

Κοιτάξτε τι έχει συμβεί τα τελευταία 4 χρόνια. Πόσες αλλαγές προπονητών, 8-9 δεν γνωρίζω καν, πόσοι πολλοί διευθυντές, πρόεδροι, σύμβουλοι όλων των ειδών.

Φέτος είχαμε μια κατάσταση όπου υπήρχαν δύο διευθυντές και δύο πρόεδροι. Είχαμε συναντήσεις, όπου κανείς δεν ξέρει ποιος έχει εξουσία πάνω στο τι, και ένας διευθυντής με τον προπονητή δεν μπορούσαν ακόμη και να αποφασίσουν ποιους παίκτες θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Αυτά είναι γελοία πράγματα να συμβαίνουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτή την τελευταία συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι, θα δείτε ότι εγώ επαινώ πρώτα τους παίκτες μας αλλά στη συνέχεια κάνω μια πραγματική, αλλά αμφιλεγόμενη σύγκριση -δυστυχώς- με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα. Αν είχα αναφερθεί στον Μπεργκ αντί του Ιντέγε, πιθανότατα θα εξακολουθούσα να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον για ένα ακόμη παιχνίδι. Είναι λυπηρό αλλά είναι αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούντορ.

Ούτε οι διαιτητές, ούτε τίποτα άλλο. Αυτή τη φορά δεν έψαξε για δικαιολογίες και είπε αλήθειες. Αλήθειες που ξεβρακώνουν τους «αντικειμενικούς» αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που για όλα τους φταίει ο Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Αθήνα και ο Πειραιάς...

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες