Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ για Μαρινάκη!

Η διάψευση της διάψευσης! Τι λέει ο ΑΠΟΕΛ για Μαρινάκη

Από χθες υπάρχει το θέμα του ταξιδιού του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην Κύπρο...

Ένα ταξίδι που συνδέθηκε με μεταγραφικά θέματα, καθώς στο κυπριακό πρωτάθλημα αγωνίζονται δανεικοί από τον Ολυμπιακό οι Γιαννιώτας και Μαρτίνες.


Από το Λιμάνι, όμως, δεν άφησαν το θέμα να επεκταθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι... "Ο κύριος Μαρινάκης βρίσκεται στην Κύπρο για δουλειές που έχουν να κάνουν με ναυτιλία. Τα περί ΑΠΟΕΛ και συζητήσεων για Γιαννιώτα, δεν ισχύουν φυσικά".

Μόνο που πριν από λίγη ώρα, με επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, έγινε γνωστό ότι οι άνθρωποί του βρέθηκαν όντως με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού!

Mπορεί να μην μίλησαν για μεταγραφικά θέματα, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, αλλά επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε συνάντηση.

Διαβάστε αναλυτικά:

Φαίνεται ότι η παραγωγή ανυπόστατων ειδήσεων έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Ειδήσεις τις οποίες ευτυχώς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε για αυτό εξ’ανάγκης και με απόλυτο σεβασμό προς τον κόσμο μας που γίνεται δέκτης αυτών των «αποκλειστικών» ειδήσεων πρέπει να απαντήσουμε. 

Κυρίως όταν εμπλέκουν την ομάδα μας με ονόματα πέραν από αυτά των δικών μας ποδοσφαιριστών και με ποδοσφαιριστές άλλης κυπριακής ομάδας.

Ξεκαθαρίζουμε κατ’αρχήν ότι χθες υπήρξε μια εθιμοτυπική συνάντηση του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, Πρόδρομου Πετρίδη και του αντιπροέδρου Βάσσου Ηλιάδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η συνάντηση διευθετήθηκε μέσω κοινών γνωστών και δεν ήταν προγραμματισμένη αφού ο κ. Μαρινάκης ήρθε στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους και όχι για ποδοσφαιρικούς.

Στην συνάντηση οι δύο πρόεδροι δεν συζήτησαν σε καμία περίπτωση συγκεκριμένα θέματα μετεγγραφών αλλά είχαν μια γενικού περιεχόμενου συζήτηση ενδιαφέροντος και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα περί ενδιαφέροντος από πλευράς ΑΠΟΕΛ, που αφορά ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό Πειραιώς και αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Επίσης απαντούμε σε αυτούς τους «παραμυθάδες» που ψάχνονται να βρουν τους ανάλογους τους προς... Δανία μεριά ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να κοιταχτούν στον καθρέφτη.

*Σε καμιά περίπτωση δεν βάζουμε στο ίδιο καλάθι όλους τους αθλητικούς συντάκτες και όλα τα ΜΜΕ.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες