Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Πρόταση-βόμβα Μαρινάκη μπροστά σε Τίγρη και Ιβάν!

Πρόταση-βόμβα Μαρινάκη μπροστά σε Τίγρη και Ιβάν!

Τι ετοιμάζει το αφεντικό του Ολυμπιακού ενόψει της συνάντησης υπό τον Σταύρο Κοντονή; Τι θα προτείνει στα αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ; Διαβάστε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!


Στις 14:00, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Υπουργείο, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τους Bαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Ένα ραντεβού που αναμένεται να κρίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, σκοπός της συνάντησης είναι "να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος". Αυτή είναι η ατζέντα του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος δεν έχει πρόθεση, τουλάχιστον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, να ρίξει στο τραπέζι κάποιο θέμα που θα προκαλέσει πιθανότατα εντάσεις, όπως είναι η διαιτησία.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική τη συγκεκριμένη συνάντηση, την πρώτη μεταξύ Μαρινάκη - Μελισσανίδη - Σαββίδη και γι΄ αυτό έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Οι συνεργάτες του αφεντικού των Ερυθρολεύκων έχουν εργαστεί πολλές ώρες τις τελευταίες μέρες και έχουν ήδη ετοιμάσει συγκεκριμένες προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι οποίες και θα κατατεθούν στο ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή, σε μία προσπάθεια να μην περιοριστεί η συζήτηση αποκλειστικά στην ατζέντα του Υφυπουργού.

Μάλιστα, από το Λιμάνι εμφανίζονται έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε "επίθεση" δεχθούν, αφού θυμίζουμε πως μέχρι τώρα το κλίμα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν ήταν και το καλύτερο, ενώ σκοπεύουν να θέσουν θέματα στη συνάντηση που δεν έχουν ξανακουστεί.

Ήδη κυκλοφόρησε ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός θα κάνει πρόταση ώστε από εδώ και στο εξής, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη Σούπερ Λιγκ θα περνάνε από "έλεγχο" σχετικά με τα οικονομικά τους και τη διοικητική τους σύνθεση. Κάτι σαν το Financial Fair Play, αλλά στα ελληνικά δεδομένα!

Επίσης, στον Ολυμπιακό επιθυμούν να γίνει συζήτηση και για τα επεισόδια στα ντέρμπι και για την "υποδοχή" που έχουν σε συγκεκριμένα γήπεδα (εκεί θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του Σαββίδη), ενώ είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν συζήτηση για τον επόμενο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, ρίχνοντας στο τραπέζι συγκεκριμένο όνομα, κοινής αποδοχής και τεχνοκράτη!

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες