Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Ποιό ραντεβού ρε βλάκες;

ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÇÍ ËÅÕÊÁÄÁ
 
Ή δεν ξέρετε τι γράφετε ή σας βάζουν 
 
Από την Κυριακή έχουμε διαβάσει όλες τις βλακείες και τις ηλιθιότητες που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους για τα γεγονότα της Λευκάδας. Υπάρχουν πληροφορίες που είτε διοχετεύονται επίτηδες από ανθρώπους που έχουν συμφέρον είτε άσχετοι δεν έχουν τι να γράψουν και θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα.Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού έφυγαν από την Λεωφόρο μετά από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, το βράδυ του Σαββάτου και κάνοντας στάσεις στους δρόμους μάζεψαν και άλλους και έγιναν 150.

Πήγαν στην Λευκάδα (είναι γνωστό το πως πέρασαν και με την ανοχή της αστυνομίας, αφού είχαν τσεκαριστεί στην διαδρομή) και έσπασαν το ξενοδοχείο στις 5 τα ξημερώματα, όπου διέμεναν οι δικοί μας, 35 τον αριθμό.

Εχετε δει ποτέ σας βρε ηλίθιοι, να δίνουν ραντεβού θανάτου (όπως το αποκαλείτε στα δημοσιεύματά σας) 150 με 35; Τι σόϊ ραντεβού είναι αυτό, όταν οι μεν είναι τετραπλάσιοι και βάλε, από τους δε;

Για εξηγείστε μας για να το καταλάβουμε και εμείς. Επίσης είναι μεγάλο ψέμα ότι οι Παναθηναϊκοί μπήκαν στους ορόφους και έψαχναν τα δωμάτια. Είναι μεγάλο ψέμα. Εκαναν επίθεση με μολότοφ στην είσοδο και στην συνέχεια άρχισε η ρίψη αντικειμένων και πετρών.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για εγκληματική οργανωμένη επίθεση από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και μην προσπαθείτε να το κάνετε πιο εύγλωττο για να γλύψετε από εκεί που τρώτε.

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες