Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Χρόνια πολλά Πρόεδρε!

Χρόνια πολλά Πρόεδρε!

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Πρόεδρος του Θρύλου από τότε που έχει αναλάβει τα ηνία του συλλόγου έχει προσφέρει άπειρες στιγμές χαράς και περηφάνιας στους ΓΑΥΡΟΥΣ.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επένδυσε από την πρώτη στιγμή και κατάφερε να δημιουργήσει μια αχτύπητη ομάδα, η οποία κάθε χρόνια σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και φέρνει επιτυχίες στην Ευρώπη. Επί εποχής του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν υποκλιθεί στο μεγαλείο του Θρύλου μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια προσπάθεια που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του.

Ο Πρόεδρος προσπαθεί καθημερινά για το καλό του Ολυμπιακού, τον οποίο λατρεύει και έχει γιγαντώσει ποδοσφαιριστικά, με τα κατορθώματά του να μνημονεύονται σε όλη την Ευρώπη. Εκτός από σπουδαίος παράγοντας, ωστόσο, είναι σπουδαίος άνθρωπος. Το απέδειξε με την τεράστια προσφορά αγάπης του προς τους πρόσφυγες, στους οποίους ο Ολυμπιακός μοιράζει καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού, ρούχα, αλλά και αθλητικά είδη.

Παράλληλα, έχει βοηθήσει έμπρακτα πάρα πολύ κόσμο και θα συνεχίσει να το κάνει, γεμίζοντας με περηφάνια όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ! O Βαγγέλης Μαρινάκης θα τους γλεντάει μια ζωή και θα προσφέρει χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού και πόνο σε όλους τους άλλους...

Το gavros.gr εύχεται στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Χρόνια Πολλά και πάντα επιτυχίες.

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες