Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Μεγάλη ατάκα Παπανικολάου μετά την ήττα του Ολυμπιακού!!

Μεγάλη ατάκα Παπανικολάου μετά την ήττα του Ολυμπιακού!!

Τι πρέπει να κάνουν τώρα, σύμφωνα με τον Έλληνα άσο, όσοι έχουν… ξεγράψει τους Πειραιώτες;

Η τύχη δεν ευνόησε απόψε τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου που προέτρεψε στο... YouTube, όσους έχουν ξεχάσει το μέταλλο από το όποιο είναι φτιαγμένοι οι «ερυθρόλευκοι».


«Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, γενικά παίξαμε καλά, αλλά επιτρέψαμε με κάποια κενά διαστήματα στη Μπάμπεργκ να επιστρέψει. Είχαμε τη διαφορά υπέρ μας των 5 πόντων, αλλά η Μπάμπεργκ έβαλε τρία πολύ μεγάλα και δύσκολα τρίποντα και πήρε τη νίκη. Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ. Υπάρχουν ανάλογες στιγμές που έχουμε βάλει εμείς τέτοια καλάθια», ανέφερε αρχικά.
 
Όσον αφορά στην τελευταία επίθεση της Μπάμπεργκ, ο 25χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέφερε: «Έγινε ένα έξυπνο τρικ με μπακ σκριν που δεν το περίμενε η άμυνα. Δεν ήμασταν ίσως σωστά προετοιμασμένοι, δεν έχει σημασία ποιος έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε».

Για το αν έπρεπε να γίνει φάουλ, τόνισε: «Μετά Χριστόν προφήτες υπάρχουν πολλοί. Εμπιστευόμαστε την άμυνά μας, αυτή μας έχει φέρει ως εδώ. Ένα μικρό λάθος μπορεί να στερήσει ένα παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Σχετικά με τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να προκριθεί, ο Παπανικολάου σχολίασε: «Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει το μέταλλό του, το πώς μπορεί να παίξει με την πλάτη στον τοίχο. Όσοι τα έχουν ξεχάσει, ας ανατρέξουν στο ίντερνετ και το youtube για να τα θυμηθούν. Δεν ξέρω αν μπορούμε φέτος να κάνουμε το ίδιο, δεν γίνονται τα ίδια κάθε χρονιά. Όπως είπαμε σήμερα η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας».

«Αυτό το παιχνίδι δεν δικαιούται να μας επηρεάσει. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα ξεκουραστούμε σήμερα, γυρνάμε αύριο και ξεκινάμε προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Κοιτάμε μπροστά, η ομάδα έχει παίκτες-μαχητές και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι», κατέληξε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες