Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Επικίνδυνος! Δικαιολογεί τα επεισόδια στη Λευκάδα

Επικίνδυνος! Δικαιολογεί τα επεισόδια στη Λευκάδα

Μπορεί τα αίσχη που έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟ στη Λευκάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να προκάλεσαν την κατακραυγή όλης της Ελλάδας, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όχι μόνο δεν τα καταδικάζει, αλλά δικαιολογεί και τη συμπεριφορά των πράσινων χούλιγκανς.


Αν είναι δυνατόν! Οι συγκεκριμένοι τα έκαναν γυαλιά – καρφιά στη Λευκάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επίσημης θέσης που διέρρευσε στα ΜΜΕ τους δικαιολογεί! Εντάξει, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ δεν είχε ούτε καν την ευθιξία να καταδικάσει τα επεισόδια, αλλά η ΠΑΕ ξεπερνάει τα όρια και ουσιαστικά προάγει τη βία.

Είναι τραγικό να έχουν καταστραφεί περιουσίες και η ΠΑΕ να τους δικαιολογεί. Είναι τραγικό να υπάρχουν βίντεο που δείχνουν πεντακάθαρα τους «πράσινους» να διαλύουν το ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί, αλλά και περιφέρονται στο νησί φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και ο Αλαφούζος να προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο για να γίνει αρεστός στους πράσινους χούλιγκανς. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος!

Είναι τραγικό όταν υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ξεκάθαρα πως οι οπαδοί του ΠΑΟ μαζεύτηκαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας με μοναδικό σκοπό τους να μεταβούν στην Λευκάδα για να καταστρέψουν και να προκαλέσουν επεισόδια, να βγαίνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να τους δικαιολογεί. Είναι πέρα για πέρα αδιανόητο και πρέπει άμεσα να παρέμβουν οι εισαγγελείς, γιατί ουδείς γνωρίζει που μπορεί να καταλήξει όλο αυτό…

Ο Αλαφούζος μάλιστα στην επίσημη θέση της ΠΑΕ γλύφει τον Ιβάν Σαββίδη. Μια κίνηση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη…

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες