Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Στα “σκαριά” ανέλπιστη πώληση για Ολυμπιακό!

Στα “σκαριά” ανέλπιστη πώληση για Ολυμπιακό!

Ποιος... ξεχασμένος “ερυθρόλευκος” αναμένεται να μετακινηθεί σε άλλες πολιτείες φέρνοντας χρήματα στα ταμεία του συλλόγου;

Ο Τάσος Αυλωνίτης παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Στουρμ Γκρατς τον Ιανουάριο καθώς δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Μάρκο Σίλβα.


Η μετακίνηση αυτή φαίνεται πως ήταν πολύ ευεργετική για τον 26χρονο στόπερ, καθώς τα πηγαίνει εξαιρετικά στη νέα του ομάδα. Ο Αυλωνίτης όχι μόνο βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που του έλειπε στον Ολυμπιακό , αλλά πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Γκρατς όντας ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του αυστριακού πρωταθλήματος!

Συνεπώς, η πολύ καλή παρουσία του δεν έχει περάσει απαρατήρητη με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Φυσικά, και η Στουρμ Γκρατς θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της με κανονική μεταγραφή, ωστόσο δύσκολα θα βρει τα χρήματα που θα ικανοποιήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως το μέλλον του παίκτη βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα μακριά από το Λιμάνι, ειδικά στην περίπτωση που ο Μάρκο Σίλβα παραμείνει στο “τιμόνι” του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί από τη στιγμή που δεν τον είχε στα πλάνα του φέτος που η άμυνα της ομάδας παρουσιάζει αρκετά κενά, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει γνώμη την επόμενη σεζόν, όταν και αναμένεται να υπάρξει τουλάχιστον μια προσθήκη στις θέσεις των στόπερ.


Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες