Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Η ΑΕΚ κάνει πίσω για το κύπελλο! Φοβούνται τον τελικό!

ÌÐÏÔÉÁ  ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ BOTIA  AEK - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)
Παίρνουν πίσω όσα έλεγαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Superleague 
Την μία έτσι και την άλλη αλλιώς. Από την μία βγάζουν ανακοίνωση υπερ της απόφασης Κοντονή για διακοπή κυπέλλου και από την άλλη με δηλώσεις τους λένε ότι θέλουν να γίνει το κύπελλο.Τώρα τα ξαναγυρίζουν και διαρρέουν ότι πρώτα θα πρέπει να ρυθμιστούν τα θέματα της ΕΠΟ και της διαιτησίας, μετά από συνάντηση με Κοντονή και μετά να παίξουν για το κύπελλο.
Ζήσε Μάη μου δηλαδή.

Από ότι φαίνεται, στην ΑΕΚ φοβήθηκαν με την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟ και τη νίκη με ανατροπή και προσπαθούν να γλυτώσουν το κάζο σε έναν τελικό στο ΟΑΚΑ.
Δείτε τι γράφουν στο ρεπορτάζ τους για το θέμα: “Συζήτηση και αποφάσεις για να μπουν οι βάσεις ώστε να ξεπεραστεί η τραγική σημερινή εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου απ’ όλες τις απόψεις, με προτεραιότητα την αλλαγή του σημερινού καθεστώτος στην ΕΠΟ. Εφόσον βρεθούν λύσεις η ΑΕΚ εννοείται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχιστεί και το Κύπελλο. Tο να μιλάμε μόνο για το Κύπελλο από τη στιγμή που δεν έχει γίνει τίποτα άλλο ακόμη προς την καλυτέρευση και την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν έχει κανένα νόημα. Sε κάθε περίπτωση είναι λάθος να μετατοπίζεται το τεράστιο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα στο αν θα συνεχιστεί ή όχι το Κύπελλο».

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες