Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Το νου μας γιατί μας την έχουν στημένη

kosmos-gate7-karaiskaki-coreo
 
Δεν πρέπει να πέσει ούτε τσίχλα στον αγωνιστικό χώρο
 
Σε δυο μέτωπα δουλεύουν στον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα, ώστε να κυλήσουν όλα ιδανικά στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να κυλήσουν όλα ομαλά και έξω από τις τέσσερις γραμμές. Γι’ αυτό, βρίσκονται σε διαρκή συνεννόηση με τους οπαδούς, προκειμένου το φαληρικό γήπεδο να παρουσιάσει την πολύ καλή εικόνα των τελευταίων ετών. Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι εικόνες επεισοδίων όπως εκείνες στην Τούμπα ή στη Λεωφόρο δεν αρμόζουν σε μια μεγάλη και ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται ενδεχόμενη προβοκάτσια από την εξέδρα από οπαδούς άλλων ομάδων και γι’ αυτό ζητούν αυστηρούς ελέγχους. Δεν κρύβουν, άλλωστε, την εκτίμησή τους ότι ο Παναθηναϊκός «θα έρθει… καμικάζι στο Φάληρο», εννοώντας ξεκάθαρα ότι θα ψάξει την παραμικρή αφορμή για να μην «κατέβει» στο γήπεδο ή για να αποχωρήσει, αν το ματς βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεχάσει όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο, όταν το ντέρμπι «αιωνίων» ματαιώθηκε. Γι’ αυτό, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι θα προσπαθήσουν να… εξιλεωθούν.

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες