Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Τους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης - Πουλάει και αυτόν!

Τους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης - Πουλάει και αυτόν!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βαλθεί να τρελάνει τους φίλους του Ολυμπιακού με τα απίστευτα deals που έχει καταφέρει κατά καιρούς στους Ερυθρόλευκους.


Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας έχει κατορθώσει να βγάλει κέρδος για τον σύλλογο από εκεί που δεν το περιμένει κανείς και αυτό συνεχίζει να κάνει σε συστηματική βάση.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκομίσει τεράστια οφέλη από μεταγραφές τα τελευταία χρόνια και μάλιστα από παίκτες που δεν υπολογίζονταν από τους εκάστοτε προπονητές, ή απλά έπαιζαν πολύ λίγο.

Πιο πρόσφατος σε αυτή την λίστα είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος έφυγε από τον Πειραιά ως δανεικός για την Στουρμ Γκρατς για τον απλούστατο λόγο πως δεν ήταν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του την αυστριακή ομάδα, η οποία ετοιμάζει πρόταση για να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμός του.

ΟΙ άνθρωποι της Στουρμ έχουν στα σκαριά μια πρόταση που θα ικανοποιεί χρηματικά τον Ολυμπιακό, που φυσικά δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια συμφωνία, βγάζοντας κέρδος από παίκτη, ο οποίος ουσιαστικά έπαιζε ελάχιστα στους Ερυθρόλευκους.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες