Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Αποκάλυψη για το μέλλον Σίλβα, μετά το ντέρμπι!

Αποκάλυψη για το μέλλον Σίλβα, μετά το ντέρμπι!

Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ τεχνικός βρίσκεται στη λίστα των Πόρτο - Μπενφίκα και δέχεται στενό μαρκάρισμα για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του!


Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στην αξία του Μάρκο Σίλβα και τον περίμεναν για όσο χρειάστηκε το περασμένο καλοκαίρι να ξεμπλέξει από το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ.

Μάλιστα, για όποιον δεν το θυμάται, είχε πάει κάποιες μέρες πίσω ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού εκείνες τις ημέρες, αλλά οι Πειραιώτες πίστεψαν την επιλογή τους και την στήριξαν.

Κι αυτό είναι κάτι που δεν τον ξεχνάει ο Μάρκο Σίλβα, καθώς αισθάνεται ότι τον έχουν αγκαλιάσει όλοι στο Λιμάνι.

Με τον ίδιο να φαίνεται ότι έχει αποφασίσει οριστικά να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (το συμβόλαιο που υπέγραψε, άλλωστε, είναι διετές) και, όπως έλεγαν χθες μετά τη λήξη του ντέρμπι άνθρωποι του συλλόγου, έχει ήδη αρχίσει ο προβγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Ένας προγραμματισμός που έχει αρχίσει με τον Σίλβα, άρα και ο ίδιος ο προπονητής και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο Λιμάνι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Μάρκο, ο Πορτογάλος έχει βρει τις καλύτερες συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα και το δίδυμο θα συνεχίσει μαζί μία ακόμα σεζόν...

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες