Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Γι’ αυτα τα φάουλ θα μας πείτε; (BINΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

12212085_10208455500606030_2113257126_n
Τα χανουμοβαζελάκια έχουν ζαλιστεί και στο μπάσκετ
Στον Ολυμπιακό ήξεραν πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ τι τους περίμενε στο ΟΑΚΑ. Το ήξεραν καλά ότι ο «Γυψαδόρος» είχε πάρει τις οδηγίες του για να έρθει το παιχνίδι άσσος.



Τους τη χάλασαν όμως οι μάγκες του Πειραιά. Αυτή η ομάδα τα έχει βάλει με Θεούς και Δαίμοντες, σ’ αυτούς θα σταματήσει;
Ενώθηκαν λοιπόν σήμερα οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και στο μπάσκετ. Μετά το ποδόσφαιρο δημιουργούν ένα ακόμα κοινό μέτωπο για να πολεμήσουν τον Θρύλο αλλά κι εδώ φάπα είχε.

Τι διβάσαμε μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ; Ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τη διαιτησία. Ρε είστε με τα καλά σας ή έχετε παραισθήσεις; Το άσπρο – μαύρο δεν γίνεται όσο κι αν προσπαθήσετε. Κι επειδή υπάρχει και εικόνα πάμε να δούμε τι έγινε και στην περίπιτωση φάση που η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός μαζί φωνάζουν για φάουλ υπέρ του Παπαντωνίου.
Ας πούμε ότι ο Χάντερ έκανε φάουλ. Τι έχει προηγηθεί; Ἠ μάλλον τι ήταν αυτό που προκάλεσε το φάουλ του Χάντερ. Μια ύπουλη κίνηση του… Λουκά (πέφτουμε από τα σύννεφα). Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

Πρώτα γίνεται φάουλ του Παπαντωνίου στον Σπανούλη και στη συνέχεια ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ φάουλ του Μαυροκεφαλίδη στον Χάντερ που δεν σφυρίζονται. Μιλάμε για ορισμό του αντιαθλητικού αφού ο Λουκάς σπρώχνει τον σέντερ του Ολυμπιακού με δύναμη πάνω στον συμπαίκτη του ώστε να παραπλανήσει τους διαιτητές! Και ξέρετε τι σημαίνει αντιαθλητικό;  Σημαίνει δυο βολές και μπάλα στον Ολυμπιακό για τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα. Δηλαδή οι παίκτες του Σφαιρόπουλου θα είχαν πιθανότατα καθαρίσει το ματς από το τέλος της πρώτης παράτασης.

Κι επειδή μας αρέσει να κάνουμε και προβλέψεις, την Τετάρτη βλέπου τα χανουμοβαζελάκια να είναι αγκαλιά στην ΚΕΔ και να διαμαρτύρονται. Ο Δουβής που πριν το παιχνίδι έτρωγε παρέα με τον… καθηγητή Κώστα Ρήγα και ο πρόεδρος Μάνος που τελευταία κοιτάζει μόνο τα παιχνίδια του Θρύλου.
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε πόσο τους έχει πονέσει.



Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες