Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Απολογήθηκε ο ΠΑΟΚ για το Κύπελλο – Τι είπε για Παππά και Θ4

Απολογήθηκε ο ΠΑΟΚ για το Κύπελλο – Τι είπε για Παππά και Θ4

Την Πέμπτη εκδικάστηκε η υπόθεση του ΠΑΟΚ για τα σοβαρά επεισόδια στον ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.


Στην απολογία τους στη Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ,οι άνθρωποι του Δικεφάλου έριξαν αποκλειστικά την ευθύνη στον διαιτητή Παππά, υποστήριξαν πως ο κόσμος είχε σωστή στάση και τόνισαν μάλιστα πως παρέμεινε ψύχραιμος, παρά «τις προκλητικές αποφάσεις του διαιτητή από τα πρώτα λεπτά»

Μάλιστα, κάποια στιγμή μιλώντας για τον διαιτητή Παππά, αναρωτήθηκαν στον ΠΑΟΚ γιατί επέμενε να κάνει προθέρμανση μπροστά στη θύρα 4 και τόνισαν ότι «Από την αρχή ο διαιτητής Παππάς ήταν εριστικός. Έκανε διατάσεις μπροστά από την Θύρα 4 αν και του ζητήσαμε ευγενικά να πάει λίγο πιο δίπλα. Διπλασιάσαμε την ασφάλεια με 500 άτομα και μέχρι το 86ο λεπτό όλα κυλούσαν ομαλά»!

Επίσης, στην συνέχεια, ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης έκανε γενική αναφορά σε όλες τις προσπάθειες της ΠΑΕ για θέματα ασφάλειας και τόνισε ότι στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (0-2) δεν έγινε το παραμικρό. 
Άποψη του ΠΑΟΚ ήταν ότι τα γεγονότα προκλήθηκαν από τα λάθη του Παππά που ως αποτέλεσμα είχαν την αντίδραση στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου. Αναφέρθηκαν τα δημοσιεύματα του Τύπου που άσκησαν κριτική στον διαιτητή για τα δεκάδες λάθη τους εις βάρος του ΠΑΟΚ, ενώ δόθηκε έμφαση σε παρόμοιες υποθέσεις που ομάδες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 3 βαθμών και όχι 6 όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ για περιπτώσεις παρόμοιες με αυτή της διακοπής του αγώνα της Τούμπας.

Όπως προέκυψε και ήταν κάτι που αναμένονταν απόφαση δεν πάρθηκε σήμερα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα η ΠΑΕ καταθέσει τα απαραίτητα υπομνήματα την Δευτέρα.
Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες