Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Το μυστικό του Γεωργάτου. Γιατί ξέσπασε στο 3ο γκολ (video)

1427874
 
Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έχει γράψει χρυσές στιγμές με την φανέλα του Ολυμπιακού και έχει φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι. Πλέον αποτελεί έναν από τους καλούς συνεργάτες του Μάρκο...Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έχει γράψει χρυσές στιγμές με την φανέλα του Ολυμπιακού και έχει φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι. Πλέον αποτελεί έναν από τους καλούς συνεργάτες του Μάρκο Σίλβα και όλοι έχουν να το λένε στου Ρέντη, ότι η συνεισφορά του “τρελού καραφλού” είναι σημαντική.

Ο Γεωργάτος έχει αναλάβει και τον ρόλο του “ψυχολόγου”. Από το καλοκαίρι έχει κάνει καλή δουλειά με τον Φορτούνη, τον οποίο έχει σαν παιδί του και τον συμβουλεύει για πολλά θέματα, τόσο πάνω στην προπόνηση όσο και στο παιχνίδι του.

Τις τελευταίες μέρες ο Γεωργάτος είχε “αναλάβει” να έχει από κοντά τον Ιντέγε. Ο Γρηγόρης έλεγε συνεχώς στον επιθετικό του Θρύλου ότι θα σκοράρει στο ντέρμπι. Το έλεγε και το πίστευε.

Και όταν τελικά αυτό έγινε, ξέσπασε από τον πάγκο, αγκαλιά με τον Καμπιάσο, πανηγυρίζοντας έξαλλα το τρίτο γκολ του Θρύλου κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες