Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Ποιο 10%; Άλλο το deal Ρόμα-Ολυμπιακού για Μανωλά

Ποιο 10%; Άλλο το deal Ρόμα-Ολυμπιακού για Μανωλά

Την ώρα που ακούγονται ποσά κοντά στα 40-50 εκ. ευρώ για την πώληση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα, ενδιαφέρον έχει και το ποσό που θα βάλει στο ταμείο του ο Ολυμπιακός σε τέτοια περίπτωση. Ποια είναι η συμφωνία;


Το προηγούμενο διάστημα είχε αναφερθεί -σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια για τον νεαρό στόπερ και τα περί 40 εκατ. ευρώ που φέρεται να προσφέρει η Τσέλσι- ότι ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Σύμφωνα πάντως με τη «Sportday» τέτοιος όρος δεν υπάρχει, καθώς η συμφωνία ήταν για 13 εκατ. ευρώ και 2 εκατ. ακόμα ανάλογα με τις συμμετοχές του.

Το μπόνους αυτό έχει ήδη επιτευχθεί, όμως για λογιστικούς λόγους τα 13 εκατ. ευρώ είχαν μοιραστεί, με τα πρώτα 6,5 εκατ. να είναι αποπληρωμένα μέχρι τον Ιανουάριο και τους Ιταλούς να έχουν το δικαίωμα να καταβάλουν τα άλλα 6,5 εκατ. μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Μέχρι τότε κατέχουν το 50% των δικαιωμάτων του Μανωλά και το άλλο 50% διατηρεί ο Ολυμπιακός. Όσο για το σενάριο που η Ρόμα αποφασίσει να τον πουλήσει πριν δώσει τα 6,5 εκατ. ευρώ; Θα έρθει προφανώς σε συνεννόηση με τους Πειραιώτες και θα πρέπει να του δώσει ένα μέρος του ποσού, αλλά και η ιταλική ομάδα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο με εξάμηνο δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν τον Γενάρη.

Πηγή:sportdog.gr & sdna.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες